Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niran FC Redkop Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi passt de bal in één keer door. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Redkop Fc 0:1

11e minuut.
Chamnanraksa rent richting de bal. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Shinawatra geeft een hoge lob. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Weylin onderschept slim de pass. Phojun rent richting de bal. Phojun speelt de bal door. Rakdee rent richting de bal. Rakdee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Junheng geeft de bal voor. Guifeng probeert naar een medespeler te passen. Chamnanraksa is nu in balbezit. Chamnanraksa haalt uit met een fantastische trap. Kongkraisri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niran FC - Redkop Fc 1:1

27e minuut.
Hwa Kai is nu in balbezit. Hwa Kai geeft een lange en hoge pass. Weylin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee draait met de bal, schiet en ... Kongkraisri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Junheng neemt de hoekschop. Paal! Kongkraisri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Guifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Redkop Fc 2:1

35e minuut.
Chi verovert de bal door een tackle van achteren. Chi passt de bal met de wreef. Che Ho geeft een hoge lob. Taepanich springt en kopt de bal. Phi Sua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niran FC - Redkop Fc 2:2

42e minuut.
Chi is nu in balbezit. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdetch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich onderschept slim de pass. Taepanich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Redkop Fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 49%, Redkop Fc 51%.
Niran FC - Redkop Fc 2:3

53e minuut.
Hwa Kai rent richting de bal. Hwa Kai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chi de bal onder controle te krijgen. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - Redkop Fc 2:4

64e minuut.
Doeltrap. Phi Sua met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Che Ho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusitwilai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Phojun is nu in balbezit. Chi onderschept slim de pass. Chi passt de bal in één keer door. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Inworp. Junheng met de inworp. Daar is Phojun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phojun geeft de bal voor. Gow Jen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 64%, Redkop Fc 36%.
Niran FC - Redkop Fc 2:4