Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ำำำพำพ Po Tae FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin passt de bal zonder na te denken. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu schiet op doel. Ying Soo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ำำำพำพ - Po Tae FC 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Chang lin de bal. Yau Tang is nu in balbezit. Tsu onderschept slim de pass. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Peng die Sau bereikt de bal nog maar net als eerste. Peng die Sau geeft de bal voor. Sanpakij heeft problemen om de bal te vangen. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Araya speelt de bal door. Klungelig pakt Yau Tang de bal. Dakang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dakang krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Ying Soo trapt de bal weg van het doel. Dakang kopt de bal weg. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin schiet op doel. Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ำำำพำพ - Po Tae FC 1:1

31e minuut.
Chang lin rent richting de bal. Chang lin passt de bal met de wreef. Tsu is nu in balbezit. Chang lin rent richting de bal. Chang lin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tsu geeft een hoge lob. Inworp. Jitwiset met de inworp. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Araya passt de bal zonder na te denken. Tsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stritubtim onderschept slim de pass. Chang lin onderschept slim de pass. Chang lin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ying Soo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Araya rent richting de bal. Araya passt de bal in één keer door. Somjit rent richting de bal. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 54%, Po Tae FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ำำำพำพ - Po Tae FC 1:1

56e minuut.
Inworp. Peng die Sau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araya heeft problemen om de bal te vangen. Dakang is nu in balbezit. Dakang schiet op doel. Kangli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Yotawoot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomothai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsu de bal. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Punyachartrat met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanpakij de bal. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Dakang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang schiet op doel. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Puma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Yau Tang rent richting de bal. Tomothai verovert de bal door een tackle van achteren. Tomothai probeert naar een medespeler te passen. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Puma geeft de bal voor. Inworp. Peng die Sau met de inworp. Dakang is nu in balbezit. Dakang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ำำำพำพ 41%, Po Tae FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ำำำพำพ - Po Tae FC 1:1