Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winlintun FC ำำำพำพ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Nithatsansart rent richting de bal. Dakang rent richting de bal. Nithatsansart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dakang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dakang kan niet meer verder spelen. Prompetch komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Chun de bal. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew passt de bal met de wreef. Nung rent richting de bal. Nung draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Somjit bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Punyachartrat onderschept slim de pass. Chun rent richting de bal. Chun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chun is nu in balbezit. Prompetch onderschept slim de pass. Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Prompetch verovert de bal door een tackle van achteren. Prompetch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 44%, ำำำพำพ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
winlintun FC - ำำำพำพ 0:0

68e minuut.
Inworp. Dingguo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Prompetch de bal. Prompetch schiet op doel. Tsu-Fung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Promrat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Punyachartrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silapa-acha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nung krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Wah is nu in balbezit. Somjit onderschept slim de pass. Somjit speelt de bal door. Dingguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingguo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sinklud de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winlintun FC - ำำำพำพ 0:1

76e minuut.
Tsu-Fung geeft een lange en hoge pass. Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinklud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinklud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 52%, ำำำพำพ 48%.
winlintun FC - ำำำพำพ 0:1