Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEyZaar Po Tae FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


23e minuut.
Onpakddee met een sublieme pass. Tonvisit rent richting de bal. Dunsatit maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dunsatit naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Onpakddee passt de bal zonder na te denken. Benjathikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjathikul passt de bal in één keer door. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 56%, Po Tae FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEyZaar - Po Tae FC 0:0

49e minuut.
Daohui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ying-Yang komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Poonsak Tawatchai probeert naar een medespeler te passen. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun passt de bal met de wreef. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benjathikul met de inworp. Jaimun rent richting de bal. Jaimun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - Po Tae FC 1:0

70e minuut.
Puma geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tonvisit de bal onder controle te krijgen. Jitwiset bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou-Yu onderschept slim de pass. Shoou-Yu geeft een lange en hoge pass. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tsu rent richting de bal. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu rent richting de bal. Chang lin is nu in balbezit. Chang lin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Benjathikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjathikul geeft een lange en hoge pass. Poonsak Tawatchai rent richting de bal. Tsu onderschept slim de pass. Tsu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEyZaar - Po Tae FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 45%, Po Tae FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEyZaar - Po Tae FC 1:1