Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niran FC winlintun FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ying-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying-Yang geeft een lange en hoge pass. Hwa Kai is nu in balbezit. Pinkaew verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkaew draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rakdee rent richting de bal. Piriyakuntorn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakdee. Rakdee krijgt een gele kaart. Piriyakuntorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Piriyakuntorn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baigiang rent richting de bal. Nung is nu in balbezit. Nung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Phojun kopt de bal weg. Wah probeert de bal aan de voet te houden. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee draait met de bal, schiet en ... Sinklud heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - winlintun FC 1:0

26e minuut.
Chamnanraksa rent richting de bal. Chamnanraksa passt de bal in één keer door. Guifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifeng geeft een hoge lob. Ying-Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guifeng geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gow Jen passt de bal in één keer door. Rakdee is nu in balbezit. Ying-Yang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ying-Yang krijgt een gele kaart. Rakdee raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gow Jen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - winlintun FC 2:0

38e minuut.
Chun passt de bal in één keer door. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa speelt de bal door. Nung rent richting de bal. Nung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Ying-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gow Jen met een sublieme pass. Piriyakuntorn is nu in balbezit. Rakdee onderschept slim de pass. Rakdee schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 48%, winlintun FC 52%.
Niran FC - winlintun FC 2:0

58e minuut.
Araya met een sublieme pass. Chamnanraksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamnanraksa probeert naar een medespeler te passen. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niran FC - winlintun FC 3:0

68e minuut.
Chun rent richting de bal. Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chun zijn tegenspeler op de grond. Gow Jen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Wah met de inworp. Chun heeft problemen om de bal te vangen. Chun probeert naar een medespeler te passen. Fangda Dechakup rent richting de bal. Fangda Dechakup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niran FC 56%, winlintun FC 44%.
Niran FC - winlintun FC 3:0