Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redkop Fc AEyZaar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Jindamai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindamai geeft een lange en hoge pass. Onpakddee kopt de bal weg. Wah is nu in balbezit. Wah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Che Ho kopt de bal weg. Daar is Khotchawat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattanapaisarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanapaisarn schiet op doel. Jaroenprasert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - AEyZaar 1:0

10e minuut.
Rattanapaisarn rent richting de bal. Chi rent richting de bal. Rattanapaisarn rent richting de bal. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chang lin trapt de bal weg van het doel. Jaimun kopt de bal weg. Chi heeft problemen om de bal te vangen. Rattanapaisarn is nu in balbezit. Rattanapaisarn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Weylin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weylin kopt de bal weg. Daar is Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattanapaisarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattanapaisarn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Shinawatra rent richting de bal. Wah onderschept slim de pass. Wah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yeerum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Redkop Fc - AEyZaar 1:1

36e minuut.
Onpakddee geeft de bal voor. Weylin is nu in balbezit. Met opzet legt Wah zijn tegenspeler op de grond. Wah krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hua met de inworp. Daohui geeft de bal voor. Wah is nu in balbezit. Wah draait met de bal, schiet en ... Weylin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 46%, AEyZaar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Redkop Fc - AEyZaar 1:1

53e minuut.
Gocher Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjathikul onderschept slim de pass. Benjathikul met een sublieme pass. Wah is nu in balbezit. Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Che Ho is nu in balbezit. Shoou-Yu speelt de bal door. Poonsak Tawatchai met een sublieme pass. Wah is nu in balbezit. Wah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 54%, AEyZaar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Redkop Fc - AEyZaar 1:1