Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redkop Fc winlintun FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Dusitwilai passt de bal zonder na te denken. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew passt de bal met de wreef. Nung is nu in balbezit. Nung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - winlintun FC 0:1

16e minuut.
Tsu-Fung rent richting de bal. Tsu-Fung geeft een hoge lob. Shinawatra kopt de bal weg. Sinklud probeert de bal aan de voet te houden. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chuanyuan rent richting de bal. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanyuan onderschept slim de pass. Chuanyuan geeft een hoge lob. Nung krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kongkraisri trapt de bal weg. Fangda Dechakup bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda Dechakup haalt uit met een fantastische trap. Kongkraisri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Dusitwilai speelt de bal door. Tsu-Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Che Ho is nu in balbezit. Che Ho passt de bal in één keer door. Wah rent richting de bal. Taepanich onderschept slim de pass. Taepanich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gocher Chan rent richting de bal. Shin-Wa verovert de bal door een tackle van achteren. Shin-Wa passt de bal zonder na te denken. Jindamai heeft problemen om de bal te vangen. Nung is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - winlintun FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 44%, winlintun FC 56%.
Redkop Fc - winlintun FC 0:2

53e minuut.
Chuanyuan met een sublieme pass. Pinkaew met een sublieme pass. Daar is Gocher Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nung rent richting de bal. Nung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chingtana met een sublieme pass. Pinkaew is nu in balbezit. Pinkaew passt de bal zonder na te denken. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Redkop Fc - winlintun FC 0:3

61e minuut.
Che Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu-Fung rent richting de bal. Tsu-Fung geeft de bal voor. Nung rent richting de bal. Nung draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew passt de bal zonder na te denken. Chingtana probeert naar een medespeler te passen. Nung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Weylin met een sublieme pass. Gocher Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung onderschept slim de pass. Nung schiet op doel. Jindamai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kongkraisri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redkop Fc 51%, winlintun FC 49%.
Redkop Fc - winlintun FC 0:3