Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEyZaar ำำำพำพ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Somjit verovert de bal door een tackle van achteren. Somjit speelt de bal door. Hua is nu in balbezit. Panturarranasriyothin verovert de bal door een tackle van achteren. Panturarranasriyothin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEyZaar - ำำำพำพ 0:1

12e minuut.
Shoou-Yu passt de bal met de wreef. Poonsak Tawatchai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakang onderschept slim de pass. Panturarranasriyothin is nu in balbezit. Panturarranasriyothin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Poonsak Tawatchai passt de bal met de wreef. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun speelt de bal door. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaimun de bal. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit draait met de bal, schiet en ... Ying Soo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Silapa-acha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui met een snelle inworp. Jaimun rent richting de bal. Jaimun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 50%, ำำำพำพ 50%.
AEyZaar - ำำำพำพ 0:1

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stritubtim met een harde bal richting middenveld. Daar is Punyachartrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaimun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stritubtim trapt de bal weg. Punyachartrat kopt de bal weg. Klungelig pakt Somjit de bal. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Dingguo onderschept slim de pass. Dingguo speelt de bal door. Klungelig pakt Panturarranasriyothin de bal. Panturarranasriyothin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Somjit geeft de bal voor. Daar is Tsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daohui probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit is nu in balbezit. Tonvisit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEyZaar - ำำำพำพ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEyZaar 40%, ำำำพำพ 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEyZaar - ำำำพำพ 1:1