Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winlintun FC Po Tae FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yau Tang is nu in balbezit. Chingtana verovert de bal door een tackle van achteren. Chingtana probeert naar een medespeler te passen. Nung heeft problemen om de bal te vangen. Nung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
winlintun FC - Po Tae FC 1:0

8e minuut.
Yau Tang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tsu de bal. Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin onderschept slim de pass. Chang lin draait met de bal, schiet en ... Promrat bokst de bal weg.

19e minuut.
Tomothai rent richting de bal. Tomothai geeft een hoge lob. Tsu is nu in balbezit. Chang lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shin-Wa passt de bal met de wreef. Pinkaew rent richting de bal. Pinkaew passt de bal in één keer door. Nung heeft problemen om de bal te vangen. Nung haalt uit met een fantastische trap. Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Chun rent richting de bal. Chun speelt de bal door. Nung heeft problemen om de bal te vangen. Pinkaew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinkaew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
winlintun FC - Po Tae FC 2:0

35e minuut.
Chun is nu in balbezit. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin speelt de bal door. Tsu is nu in balbezit. Tsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 49%, Po Tae FC 51%.
winlintun FC - Po Tae FC 2:0

87e minuut.
Yotawoot rent richting de bal. Fangda Dechakup onderschept slim de pass. Fangda Dechakup passt de bal met de wreef. Nung is nu in balbezit. Nung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
winlintun FC - Po Tae FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winlintun FC 63%, Po Tae FC 37%.
winlintun FC - Po Tae FC 3:0