Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACLion Corona D
4-3-3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Busquets rent richting de bal. Baltodano onderschept slim de pass. Baltodano passt de bal zonder na te denken. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal zonder na te denken. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Cedeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 1:0

12e minuut.
Armas is nu in balbezit. Baltodano onderschept slim de pass. Baltodano passt de bal met de wreef. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cedeño met een harde bal richting middenveld. Diago kopt de bal weg. Klungelig pakt Barbarski de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Paal! Barbarski rent richting de bal. Arencibia rent richting de bal. Arencibia geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medina neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Prevost heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Baltodano verovert de bal door een tackle van achteren. Baltodano passt de bal zonder na te denken. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal met de wreef. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 40%, Corona D 60%.
ACLion - Corona D 2:0

57e minuut.
Diago geeft de bal voor. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Arencibia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Diago speelt de bal door. Prevost geeft een lange en hoge pass. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 3:0

61e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara passt de bal zonder na te denken. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Savón verovert de bal door een tackle van achteren. Savón passt de bal zonder na te denken. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 4:0

74e minuut.
Baltodano speelt de bal door. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo met een sublieme pass. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel. Cedeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Fírvida bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Baltodano probeert naar een medespeler te passen. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski schiet op doel. Cedeño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 5:0

84e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina met een sublieme pass. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Cedeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - Corona D 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 15%, Corona D 85%.
ACLion - Corona D 6:0