Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PedroPompaFC SATANS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Medina met een snelle inworp. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua passt de bal met de wreef. Báez rent richting de bal. Báez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Aragón geeft een lange en hoge pass. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Artiles is nu in balbezit. Artiles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Laffita met de inworp. Fornaris is nu in balbezit. Lantigua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fornaris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fornaris neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - SATANS 1:0

25e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aragón met de inworp. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz rent richting de bal. Artiles verovert de bal door een tackle van achteren. Artiles schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Aragón met een snelle inworp. Cruzata heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata schiet op doel. Paal! Domenech bokst de bal weg.

36e minuut.
Fornaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Artiles is nu in balbezit. Artiles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Márquez passt de bal zonder na te denken. Carrera rent richting de bal. Carrera met een sublieme pass. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 56%, SATANS 44%.
PedroPompaFC - SATANS 1:0

53e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata speelt de bal door. Artiles rent richting de bal. Artiles schiet op doel. Sanz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riverón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pereda speelt de bal door. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles passt de bal in één keer door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PedroPompaFC - SATANS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 54%, SATANS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PedroPompaFC - SATANS 1:1