Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Strong SATANS
tirando.0 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 22.9
very good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Lantigua kopt de bal weg. Şoimaru rent richting de bal. Lantigua rent richting de bal. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Baev rent richting de bal. Baev passt de bal in één keer door. Frank probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 1:0

14e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal in één keer door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 2:0

16e minuut.
Medina is nu in balbezit. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ passt de bal in één keer door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lage trapt de bal weg van het doel. Cruzata kopt de bal weg. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hajduk kopt de bal weg. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Giggѕ is nu in balbezit. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Mateo rent richting de bal. Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Frank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frank met een sublieme pass. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 3:0

34e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Baev probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Hajduk de bal. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft een lange en hoge pass. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte geeft de bal voor. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Baev verovert de bal door een tackle van achteren. Baev passt de bal met de wreef. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 18%, SATANS 82%.
The Strong - SATANS 5:0

48e minuut.
Medina is nu in balbezit. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev probeert naar een medespeler te passen. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru passt de bal in één keer door. Cordero bokst de bal weg.

55e minuut.
Pereda geeft een lange en hoge pass. Freiherr kopt de bal weg. Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baev geeft een lange en hoge pass. Giggѕ rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajduk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoimaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 6:0

58e minuut.
Hajduk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frank kopt de bal weg. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Baev passt de bal zonder na te denken. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şoimaru rent richting de bal. Daar is Şoimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoimaru passt de bal in één keer door. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lage de bal. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 7:0

71e minuut.
Lage geeft een lange en hoge pass. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal met de wreef. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 8:0

75e minuut.
Daar is Adalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adalıoğlu speelt de bal door. Pesantez probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - SATANS 9:0

82e minuut.
Baev speelt de bal door. Frank is nu in balbezit. Frank geeft de bal voor. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lage geeft een lange en hoge pass. Riverón met een sublieme pass. Hajduk is nu in balbezit. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Duarte de bal onder controle te krijgen. Frank kopt de bal weg. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Cordero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 16%, SATANS 84%.
The Strong - SATANS 9:0