Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Strong TrustOriente
tirando.0 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 21.3
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Martín de bal. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan passt de bal in één keer door. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio rent richting de bal. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Peraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 1:0

6e minuut.
Martín geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cortina rent richting de bal. Frank onderschept slim de pass. Frank passt de bal in één keer door. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek is nu in balbezit. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Peraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 2:0

29e minuut.
Frank kopt de bal weg. Giggѕ rent richting de bal. Amandio is nu in balbezit. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Garlobo passt de bal zonder na te denken. Pionek rent richting de bal. García maakt een afschuwelijke overtreding. García krijgt een gele kaart. Pionek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Pionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 3:0

39e minuut.
Daar is Garlobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Martín begaat een overtreding. Martín krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Frank kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Pequeño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk schiet op doel. Peraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 17%, TrustOriente 83%.
The Strong - TrustOriente 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Giggѕ de bal. Pionek rent richting de bal. Giggѕ is nu in balbezit. Amandio is nu in balbezit. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pionek neemt de hoekschop. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Peraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 5:0

66e minuut.
Freiherr kopt de bal weg. Frank is nu in balbezit. Portales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portales krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Pequeño geeft een hoge lob. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan passt de bal met de wreef. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Pionek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Peraza met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Hassan de bal. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 6:0

72e minuut.
Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Peraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Frank probeert naar een medespeler te passen. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio passt de bal zonder na te denken. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Amandio geeft een lange en hoge pass. Pesantez rent richting de bal. Pesantez geeft de bal voor. Pionek rent richting de bal. Pionek passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Amandio kopt de bal weg. Pionek probeert de bal met de borst te controleren. Pionek speelt de bal door. Hajduk rent richting de bal. Hajduk draait met de bal, schiet en ... Peraza bokst de bal weg.

85e minuut.
Hajduk kan de bal niet met de borst controleren. Hajduk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cortina de bal onder controle te krijgen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel. Martín probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajduk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - TrustOriente 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 21%, TrustOriente 79%.
The Strong - TrustOriente 7:0