Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrustOriente The Strong
Normal Tactiek tirando.0
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 45.6
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Freiherr speelt de bal door. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru passt de bal zonder na te denken. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank rent richting de bal. Şoimaru is nu in balbezit. Frank geeft een lange en hoge pass. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hajduk rent richting de bal. Martín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajduk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Hassan met een snel genomen vrije trap. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cortina rent richting de bal. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru geeft de bal voor. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:1

8e minuut.
Frank passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pesantez de bal. Pesantez met een sublieme pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:2

10e minuut.
Martín verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Peraza bokst de bal weg. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:3

16e minuut.
García geeft de bal voor. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru passt de bal met de wreef. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:4

21e minuut.
Hajduk met de inworp. Arévalo rent richting de bal. bin Hassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Hassan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Martín probeert de bal met de borst te controleren. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Peraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Arévalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Frank passt de bal zonder na te denken. Cortina rent richting de bal. Şoimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Hassan speelt de bal door. Amandio is nu in balbezit. Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:5

37e minuut.
bin Hassan passt de bal in één keer door. Cortina is nu in balbezit. Şoimaru onderschept slim de pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:6

39e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal met de wreef. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Pequeño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrustOriente 77%, The Strong 23%.
TrustOriente - The Strong 0:6

46e minuut.
Giggѕ passt de bal met de wreef. Hajduk rent richting de bal. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru schiet op doel. Peraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:7

47e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ met een sublieme pass. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Peraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk rent richting de bal. Hajduk speelt de bal door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt bin Hassan de bal. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Peraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:8

64e minuut.
Cortina rent richting de bal. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ passt de bal in één keer door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Hajduk de bal. Martín maakt een afschuwelijke overtreding. Hajduk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Hajduk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Hassan geeft een lange en hoge pass. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TrustOriente - The Strong 0:9

76e minuut.
Freiherr passt de bal in één keer door. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Peraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Şoimaru schiet op doel. Peraza met een sublieme pass. bin Hassan kopt de bal weg. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrustOriente 75%, The Strong 25%.
TrustOriente - The Strong 0:9