Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona D Agua Mala FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo rent richting de bal. Pupo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lago geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen. Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Busquets raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labañino komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Góngora rent richting de bal. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona D - Agua Mala FC 1:0

32e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Armas de bal. Armas met een sublieme pass. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 37%, Agua Mala FC 63%.
Corona D - Agua Mala FC 1:0

48e minuut.
Zaldívar passt de bal in één keer door. Labañino is nu in balbezit. Labañino passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez met een sublieme pass. Arias rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Acevedo met een snelle inworp. Ochoa controleert de bal met de borst. Ochoa passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona D - Agua Mala FC 2:0

63e minuut.
Pupo rent richting de bal. Pupo geeft een hoge lob. Daar is Arencibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona D - Agua Mala FC 2:1

68e minuut.
Ulacia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armas rent richting de bal. Armas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 35%, Agua Mala FC 65%.
Corona D - Agua Mala FC 2:1