Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona D TrustOriente
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago geeft een hoge lob. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Busquets kopt de bal weg. Lago geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Canto speelt de bal door. Garlobo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busquets. Busquets krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Portales de bal. Diago rent richting de bal. Diago passt de bal zonder na te denken. Jackson is nu in balbezit. Jackson haalt uit met een fantastische trap. Peraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets onderschept slim de pass. Busquets speelt de bal door. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Daar is Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lago rent richting de bal. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peraza trapt de bal weg. Martín kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Peraza bokst de bal weg.

39e minuut.
Pequeño geeft een hoge lob. Inworp. Lago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Diago probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Darcourt de bal. Góngora met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona D - TrustOriente 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 32%, TrustOriente 68%.
Corona D - TrustOriente 1:0

89e minuut.
Arencibia speelt de bal door. Busquets is nu in balbezit. Busquets passt de bal in één keer door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Peraza bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona D 36%, TrustOriente 64%.
Corona D - TrustOriente 1:0