Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Rollroys FC
var2a Tactiek 4def
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 42.3
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Nieves passt de bal met de wreef. Katselis is nu in balbezit. Heřmanský verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes onderschept slim de pass. Duanes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Duanes geeft een hoge lob. Kindelán rent richting de bal. Kindelán passt de bal zonder na te denken. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Katselis is nu in balbezit. Katselis passt de bal in één keer door. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski draait met de bal, schiet en ... Ings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 50%, Rollroys FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus.cu - Rollroys FC 0:0

47e minuut.
Duanes met een sublieme pass. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves geeft een lange en hoge pass. Gradowski kopt de bal weg. Katselis is nu in balbezit. Katselis schiet op doel. Ings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Katselis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trovarelli. Katselis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waleczek komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trovarelli onderschept slim de pass. Trovarelli probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal. Duanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duanes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Scarpeli heeft problemen om de bal te vangen. Lassalle rent richting de bal. Lassalle passt de bal zonder na te denken. Tatarowicz is nu in balbezit. Tatarowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nieves met de inworp. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal in één keer door. Katselis is nu in balbezit. Katselis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek speelt de bal door. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kindelán probeert naar een medespeler te passen. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Gradowski is nu in balbezit. Gradowski haalt uit met een fantastische trap. Ings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Rollroys FC 1:0

86e minuut.
Daar is Tatarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarowicz met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Duanes verovert de bal door een tackle van achteren. Duanes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 47%, Rollroys FC 53%.
Juventus.cu - Rollroys FC 1:0