Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
224411 Bangkok Devils
Normal Tactiek sgn
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Yong Soo speelt de bal door. Petmang bereikt de bal nog maar net als eerste. Petmang probeert naar een medespeler te passen. Mat Aris rent richting de bal. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. Bumroongmitr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewmoon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bin. Bin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dingde geeft een lange en hoge pass. Sirikamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirikamon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Puma de bal onder controle te krijgen. Banjopsin springt en kopt de bal. Khoi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
224411 - Bangkok Devils 0:1

40e minuut.
Daar is Jaruchinda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jumnian is nu in balbezit. Jaruchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumnian onderschept slim de pass. Jumnian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Puma rent richting de bal. Shoou-Yu is nu in balbezit. Shoou-Yu passt de bal met de wreef. Banjopsin is nu in balbezit. Banjopsin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
224411 - Bangkok Devils 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 224411 48%, Bangkok Devils 52%.
224411 - Bangkok Devils 0:2

48e minuut.
Dingde rent richting de bal. Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin passt de bal met de wreef. Mat Aris is nu in balbezit. Mat Aris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Lamon onderschept slim de pass. Shoou-Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou-Yu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sirikamon de bal. Sirikamon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
224411 - Bangkok Devils 0:3

85e minuut.
Khotchawat passt de bal zonder na te denken. Bin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dingde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jumnian rent richting de bal. Jumnian schiet op doel. Bumroongmitr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rojjanapaiboon rent richting de bal. Rojjanapaiboon speelt de bal door. Anning bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumnian is nu in balbezit. Jumnian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 224411 44%, Bangkok Devils 56%.
224411 - Bangkok Devils 0:3