Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D imperial falcon Cueros FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza met een sublieme pass. de Mello is nu in balbezit. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Doroftei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alfaro zal de hoekschop nemen. Mendoza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Morán onderschept slim de pass. Morán passt de bal met de wreef. Jagła rent richting de bal. Jagła schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jagła de bal. Jagła draait met de bal, schiet en ... Mariona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D imperial falcon - Cueros FC 1:0

27e minuut.
León probeert de bal met de borst te controleren. León speelt de bal door. Noriega is nu in balbezit. de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. de Mello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
León is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Santamaría passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel. Doroftei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar draait met de bal, schiet en ... Doroftei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D imperial falcon 61%, Cueros FC 39%.
C.D imperial falcon - Cueros FC 1:0

48e minuut.
de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Granados met de inworp. Klungelig pakt Mendoza de bal. Met opzet legt Jagła zijn tegenspeler op de grond. Jagła krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solorzano is nu in balbezit. Solorzano geeft een hoge lob. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Escobar speelt de bal door. Alfaro speelt de bal door. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello draait met de bal, schiet en ... Doroftei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D imperial falcon - Cueros FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D imperial falcon 44%, Cueros FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D imperial falcon - Cueros FC 1:1