Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4gnjm543gj6f Selecta
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cruz Campo speelt de bal door. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Paal!

4e minuut.
Cruz Campo haalt uit met een fantastische trap. Carrillo met een sublieme pass. Chávez met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
4gnjm543gj6f - Selecta 0:1

6e minuut.
Daar is Torres Alegría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Alegría geeft een hoge lob. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Moscoso geeft de bal voor. Valdez met een sublieme pass. Klungelig pakt Léster Blanco de bal. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4gnjm543gj6f - Selecta 0:2

27e minuut.
Valdez onderschept slim de pass. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Carrillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4gnjm543gj6f - Selecta 1:2

37e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gnjm543gj6f 70%, Selecta 30%.
4gnjm543gj6f - Selecta 1:2

46e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Huezo met een sublieme pass. Casillas probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
4gnjm543gj6f - Selecta 1:3

51e minuut.
Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Campo is nu in balbezit. Cruz Campo geeft een lange en hoge pass. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tobí met een snelle inworp. Huezo geeft een hoge lob. Soto controleert de bal met de borst. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Casillas geeft een hoge lob. Duarte met een sublieme pass. Klungelig pakt Cruz Campo de bal. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cruz Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo rent richting de bal. Cruz Campo rent richting de bal. Cruz Campo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gnjm543gj6f 53%, Selecta 47%.
4gnjm543gj6f - Selecta 1:3