Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta popotlan cingo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Klungelig pakt González de bal. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Melgar onderschept slim de pass. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Figueroa bokst de bal weg.

14e minuut.
Huezo is nu in balbezit. Barrera rent richting de bal. Barrera speelt de bal door. Cedillos heeft problemen om de bal te vangen. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Luna Melgar probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos schiet op doel. Carrillo bokst de bal weg. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Contreras maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cruz Campo heeft problemen om de bal te vangen. Barrera rent richting de bal. Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos rent richting de bal. Cedillos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino probeert naar een medespeler te passen. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 53%, popotlan cingo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selecta - popotlan cingo 0:0

50e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrillo bokst de bal weg.

57e minuut.
Cuco Espino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barrera de bal. Cedillos is nu in balbezit. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - popotlan cingo 0:1

66e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Noriega rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Selecta - popotlan cingo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 54%, popotlan cingo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selecta - popotlan cingo 1:1