Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey mundo spikers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santamaría met een snelle inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Tobí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rey mundo - spikers 1:0

12e minuut.
Santamaría probeert naar een medespeler te passen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Iraheta Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Iraheta Sanabria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Guzmán de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López haalt uit met een fantastische trap. Iraheta Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Valencia rent richting de bal. López rent richting de bal. López met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 64%, spikers 36%.
rey mundo - spikers 1:0

47e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Caballero passt de bal zonder na te denken. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cárdenas speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdez krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een lange en hoge pass. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. de Mello rent richting de bal. de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rey mundo - spikers 2:0

67e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Valdez is nu in balbezit. Carrillo maakt een afschuwelijke overtreding. Carrillo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een hoge lob. de Mello rent richting de bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 60%, spikers 40%.
rey mundo - spikers 2:0