Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta los super@
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Cruz Campo rent richting de bal. Cruz Campo passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tobí geeft de bal voor. Chávez rent richting de bal. Chávez probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - los super@ 1:0

14e minuut.
Pimentel geeft een hoge lob. Torres Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Alegría probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chávez de bal. Chávez geeft een lange en hoge pass. González springt en kopt de bal. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 42%, los super@ 58%.
Selecta - los super@ 1:0

47e minuut.
Pimentel onderschept slim de pass. Véliz is nu in balbezit. Pimentel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pimentel krijgt een gele kaart. Véliz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Véliz kan niet meer verder spelen. Chigüila komt het veld opgelopen.

52e minuut.
González probeert de bal met de borst te controleren. Monterrosa is nu in balbezit. Monterrosa passt de bal in één keer door. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chávez passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa is nu in balbezit. González onderschept slim de pass. González schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 50%, los super@ 50%.
Selecta - los super@ 1:0