Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
popotlan cingo 4gnjm543gj6f
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
González Blanco passt de bal in één keer door. Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Purdy verovert de bal door een tackle van achteren. Purdy probeert naar een medespeler te passen. Barrera is nu in balbezit. Barrera schiet op doel. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Luna Melgar is nu in balbezit. Ronaldo onderschept slim de pass. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pimentel geeft de bal voor. Soto met een sublieme pass. Klungelig pakt Purdy de bal. González Blanco rent richting de bal. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrera is nu in balbezit. Barrera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Díaz Arce geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdez met een snelle inworp. González Blanco rent richting de bal. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Araujo rent richting de bal. González Blanco onderschept slim de pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 49%, 4gnjm543gj6f 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
popotlan cingo - 4gnjm543gj6f 0:0

47e minuut.
López speelt de bal door. Barrera rent richting de bal. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera onderschept slim de pass. Barrera geeft een lange en hoge pass. Duarte bokst de bal weg.

58e minuut.
Purdy is nu in balbezit. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Purdy is nu in balbezit. Purdy geeft een lange en hoge pass. Luna Melgar rent richting de bal. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Araujo met de inworp. Barrera rent richting de bal. Barrera passt de bal in één keer door. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 40%, 4gnjm543gj6f 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
popotlan cingo - 4gnjm543gj6f 0:0