Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey mundo bagos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Calderón Sol is nu in balbezit. Pizarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calderón Sol raakt geblesseerd tijdens het duel. Calderón Sol wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Calderón Sol onderschept slim de pass. de Mello rent richting de bal. Pizarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pizarro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Castaño heeft problemen om de bal te vangen. de Mello is nu in balbezit. Castaño rent richting de bal. de Mello is nu in balbezit. de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft de bal voor. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega schiet op doel. Iraheta Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Calderón Sol rent richting de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol onderschept slim de pass. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rey mundo - bagos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 55%, bagos 45%.
rey mundo - bagos 1:0

56e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Handal de bal. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cruz Trinidad de bal. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rey mundo - bagos 2:0

82e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderón Sol krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Benítez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calderón Sol de bal. López schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. López krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Barraza rent richting de bal. Barraza geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... Iraheta Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 39%, bagos 61%.
rey mundo - bagos 2:0