Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spikers glenn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ortega probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. López speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada passt de bal met de wreef. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
González Blanco geeft een hoge lob. Caballero rent richting de bal. Met opzet legt Contreras zijn tegenspeler op de grond. Contreras krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Daar is González Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez geeft de bal voor. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft de bal voor. Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López rent richting de bal. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. López schiet op doel. De bal raakt de paal. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Contreras met de inworp. Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría geeft een lange en hoge pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro haalt uit met een fantastische trap. Tobí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spikers - glenn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spikers 47%, glenn 53%.
spikers - glenn 0:1

79e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spikers 54%, glenn 46%.
spikers - glenn 0:1