Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glenn popotlan cingo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap. Figueroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - popotlan cingo 1:0

29e minuut.
Guerrero met een sublieme pass. Umanzor rent richting de bal. Umanzor met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - popotlan cingo 2:0

41e minuut.
Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino passt de bal in één keer door. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 45%, popotlan cingo 55%.
glenn - popotlan cingo 2:0

64e minuut.
Torres Alegría geeft een lange en hoge pass. Cuco Espino kopt de bal weg. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Cedillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. León komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een hoge lob. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Figueroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - popotlan cingo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 64%, popotlan cingo 36%.
glenn - popotlan cingo 3:0