Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta bagos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Barraza kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cruz Trinidad de bal. Cruz Trinidad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Castaño met de inworp. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huezo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Pizarro de bal. González rent richting de bal. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - bagos 1:0

31e minuut.
Corona met een sublieme pass. Villegas rent richting de bal. Casillas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villegas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal met de wreef. Díaz Arce is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 48%, bagos 52%.
Selecta - bagos 1:0

62e minuut.
Díaz Arce met een sublieme pass. Cruz Campo rent richting de bal. Barraza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barraza krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas geeft een lange en hoge pass. Cruz Campo kopt de bal weg. Torres Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Alegría schiet op doel. Lazo Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Casillas verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 37%, bagos 63%.
Selecta - bagos 1:0