Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spikers 4gnjm543gj6f
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ortega geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo met de inworp. Cruz Campo is nu in balbezit. Cruz Campo haalt uit met een fantastische trap. Tobí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Soto is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cruz Campo geeft een lange en hoge pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft de bal voor. Cruz Campo heeft problemen om de bal te vangen. Cruz Campo draait met de bal, schiet en ... Tobí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spikers 64%, 4gnjm543gj6f 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spikers - 4gnjm543gj6f 0:0

49e minuut.
Caballero kopt de bal weg. Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een lange en hoge pass. Cruz Campo heeft problemen om de bal te vangen. Cruz Campo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Ortega kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz Campo de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Duarte met een harde bal richting middenveld. Alfaro kopt de bal weg. Léster Blanco is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Cruz Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Campo passt de bal in één keer door. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
López rent richting de bal. Purdy onderschept slim de pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft een lange en hoge pass. Tobí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Soto de bal onder controle te krijgen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cruz Campo met een sublieme pass. Ronaldo rent richting de bal. Caballero begaat een overtreding. Caballero krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Duarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spikers 56%, 4gnjm543gj6f 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spikers - 4gnjm543gj6f 0:0