Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los super@ glenn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo geeft de bal voor. Torres Alegría kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
González Blanco is nu in balbezit. Pimentel rent richting de bal. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los super@ - glenn 0:1

25e minuut.
González Blanco is nu in balbezit. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco onderschept slim de pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los super@ - glenn 1:1

28e minuut.
Torres Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Alegría geeft een hoge lob. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Villalobos kopt de bal weg. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los super@ - glenn 1:2

38e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro passt de bal zonder na te denken. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los super@ - glenn 1:3

44e minuut.
Alfaro trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Román met een snelle inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los super@ 51%, glenn 49%.
los super@ - glenn 1:3

48e minuut.
Sánchez geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Román tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Román krijgt een gele kaart. Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Castillo met een snel genomen vrije trap. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco met een sublieme pass. Torres Alegría rent richting de bal. Torres Alegría geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. González Blanco rent richting de bal. González Blanco haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los super@ - glenn 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los super@ 42%, glenn 58%.
los super@ - glenn 1:4