Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
popotlan cingo rey mundo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


19e minuut.
Cuco Espino speelt de bal door. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Luna Melgar rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal in één keer door. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
popotlan cingo - rey mundo 0:1

42e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Noriega kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna Melgar de bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Figueroa met een harde bal richting middenveld. Valencia kopt de bal weg. Araujo probeert de bal aan de voet te houden. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
popotlan cingo - rey mundo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 41%, rey mundo 59%.
popotlan cingo - rey mundo 0:2

49e minuut.
de Mello is nu in balbezit. de Mello met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Noriega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
popotlan cingo - rey mundo 0:3

50e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz passt de bal met de wreef. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello schiet op doel. Noriega probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Luna Melgar is nu in balbezit. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz speelt de bal door. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala met de inworp. Cuco Espino speelt de bal door. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 57%, rey mundo 43%.
popotlan cingo - rey mundo 0:3