Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rey mundo popotlan cingo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Contreras probeert de bal aan de voet te houden. Cedillos rent richting de bal. Cerritos onderschept slim de pass. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Contreras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino passt de bal met de wreef. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia geeft een hoge lob. Pimentel kan de bal niet met de borst controleren. de Mello rent richting de bal. de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz met een sublieme pass. de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 61%, popotlan cingo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey mundo - popotlan cingo 0:0

47e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino probeert naar een medespeler te passen. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Cuco Espino onderschept slim de pass. Cuco Espino passt de bal in één keer door. Valencia geeft een lange en hoge pass. de Mello springt en kopt de bal. Figueroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Luna Melgar rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Melgar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luna Melgar krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Cedillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos onderschept slim de pass. Barrera is nu in balbezit. Barrera draait met de bal, schiet en ... Iraheta Sanabria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rey mundo 53%, popotlan cingo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rey mundo - popotlan cingo 0:0