Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4gnjm543gj6f bagos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft een hoge lob. Inworp. Barraza met de inworp. Cruz Trinidad geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
López rent richting de bal. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. López probeert naar een medespeler te passen. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega schiet op doel. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
4gnjm543gj6f - bagos 0:1

38e minuut.
Barraza passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Soto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soto krijgt een gele kaart. Ortega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ortega neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Campo onderschept slim de pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Lazo Cruz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gnjm543gj6f 57%, bagos 43%.
4gnjm543gj6f - bagos 0:1

46e minuut.
Cruz Trinidad speelt de bal door. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega met een sublieme pass. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Ortega rent richting de bal. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Valdez met de inworp. Araujo is nu in balbezit. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Cruz Campo is nu in balbezit. Cruz Campo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4gnjm543gj6f 51%, bagos 49%.
4gnjm543gj6f - bagos 0:1