Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagos 4gnjm543gj6f
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cruz Trinidad rent richting de bal. Purdy is nu in balbezit. Cruz Trinidad begaat een overtreding. Purdy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Purdy kan niet meer verder spelen. Cerén komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Ronaldo neemt de hoekschop. Cerén kopt de bal weg. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Díaz Arce kopt de bal weg. López probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araujo is nu in balbezit. Cruz Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Campo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lazo Cruz speelt de bal door. Barraza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabañas. Cabañas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad passt de bal met de wreef. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bagos - 4gnjm543gj6f 1:0

32e minuut.
Cruz Campo speelt de bal door. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad passt de bal met de wreef. Cruz Campo rent richting de bal. Cruz Campo draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Cerén probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Castaño passt de bal zonder na te denken. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro geeft de bal voor. Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagos 65%, 4gnjm543gj6f 35%.
bagos - 4gnjm543gj6f 1:0

60e minuut.
Díaz Arce met een snelle inworp. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
bagos - 4gnjm543gj6f 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagos 48%, 4gnjm543gj6f 52%.
bagos - 4gnjm543gj6f 2:0