Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta spikers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Caballero is nu in balbezit. Cruz Campo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz Campo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Torres Alegría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 64%, spikers 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Selecta - spikers 0:0

68e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría met een sublieme pass. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Tobí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tobí geeft de bal voor. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Tobí rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. Carrillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - spikers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 53%, spikers 47%.
Selecta - spikers 0:1