Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glenn Selecta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
González Blanco speelt de bal door. Casillas rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Casillas onderschept slim de pass. Casillas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casillas met een snelle inworp. Chávez is nu in balbezit. Chávez schiet op doel. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - Selecta 0:1

35e minuut.
Torres Alegría is nu in balbezit. Márquez onderschept slim de pass. Véliz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Véliz krijgt een gele kaart. Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro is nu in balbezit. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Casillas onderschept slim de pass. Casillas speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - Selecta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 62%, Selecta 38%.
glenn - Selecta 0:2

48e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. González Blanco is nu in balbezit. Muñoz is nu in balbezit. González Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. González Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - Selecta 1:2

54e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Torres Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Alegría speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Chávez rent richting de bal. González rent richting de bal. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - Selecta 1:3

69e minuut.
Torres Alegría heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castro de bal. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Torres Alegría is nu in balbezit. Torres Alegría geeft de bal voor. Torres Alegría geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 38%, Selecta 62%.
glenn - Selecta 1:3