Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta glenn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Chigüila bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - glenn 1:0

39e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Chigüila rent richting de bal. Chigüila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 41%, glenn 59%.
Selecta - glenn 1:0

46e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Torres Alegría maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Torres Alegría naar de kleedkamers voor een vroege douche. Duarte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Duarte kan niet meer verder spelen. Serrano komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Chigüila bereikt de bal nog maar net als eerste. Chigüila draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huezo speelt de bal door. Chigüila is nu in balbezit. Chigüila passt de bal zonder na te denken. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. González Blanco is nu in balbezit. Cruz Campo begaat een overtreding. Cruz Campo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 39%, glenn 61%.
Selecta - glenn 1:0