Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bagos popotlan cingo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Villegas met een snelle inworp. Cruz Trinidad rent richting de bal. Luna Melgar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cruz Trinidad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruz Trinidad neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
bagos - popotlan cingo 1:0

8e minuut.
Díaz Arce met een sublieme pass. Barraza speelt de bal door. Luna Melgar is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Ortega schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
López rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagos 43%, popotlan cingo 57%.
bagos - popotlan cingo 1:0

56e minuut.
López is nu in balbezit. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos rent richting de bal. Cedillos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met de inworp. Luna Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad onderschept slim de pass. Cruz Trinidad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bagos 56%, popotlan cingo 44%.
bagos - popotlan cingo 1:0