Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
popotlan cingo bagos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cedillos is nu in balbezit. Gaitán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cedillos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gaitán probeert naar een medespeler te passen. Cedillos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 33%, bagos 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
popotlan cingo - bagos 0:0

50e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Cedillos heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pizarro met een sublieme pass. Díaz Arce speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Corona onderschept slim de pass. Corona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cuco Espino probeert naar een medespeler te passen. Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 49%, bagos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
popotlan cingo - bagos 0:0