Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
popotlan cingo spikers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Araujo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López kopt de bal weg. Figueroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Valdez de bal. Luna Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna Melgar passt de bal in één keer door. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos haalt uit met een fantastische trap. Tobí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Barrera onderschept slim de pass. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
popotlan cingo - spikers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 43%, spikers 57%.
popotlan cingo - spikers 1:0

49e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramírez. Cuco Espino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cuco Espino kan niet meer verder spelen. López komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Guzmán draait met de bal, schiet en ... Alfaro rent richting de bal. Alfaro speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
popotlan cingo - spikers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: popotlan cingo 52%, spikers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
popotlan cingo - spikers 1:1