Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los guapos del colejio XD guillermos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal aan de voet te houden. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los guapos del colejio XD - guillermos 1:0

13e minuut.
Escobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Tomasito Rodríguez rent richting de bal. Tomasito Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega is nu in balbezit. Noriega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los guapos del colejio XD - guillermos 1:1

21e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas geeft de bal voor. Noriega springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
González geeft een lange en hoge pass. González kopt de bal weg. Calderón Sol heeft problemen om de bal te vangen. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tomasito Rodríguez speelt de bal door. Rugamas rent richting de bal. Rugamas speelt de bal door. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega draait met de bal, schiet en ... López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los guapos del colejio XD 58%, guillermos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los guapos del colejio XD - guillermos 1:1

52e minuut.
Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos passt de bal in één keer door. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los guapos del colejio XD - guillermos 2:1

75e minuut.
García rent richting de bal. García speelt de bal door. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft een hoge lob. Caballero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González speelt de bal door. García rent richting de bal. Reyes maakt een afschuwelijke overtreding. Reyes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
González rent richting de bal. García is nu in balbezit. González schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. González krijgt een gele kaart. García raakt geblesseerd tijdens het duel. García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cerritos passt de bal met de wreef. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los guapos del colejio XD 28%, guillermos 72%.
los guapos del colejio XD - guillermos 2:1