Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
derman la union el salvador
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar geeft een hoge lob. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Gaspar de bal. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Mariona probeert naar een medespeler te passen. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Macora Castillo is nu in balbezit. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Díaz Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia passt de bal met de wreef. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een lange en hoge pass. Barrientos speelt de bal door. Galicia is nu in balbezit. Galicia schiet op doel. Larín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derman 61%, la union el salvador 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
derman - la union el salvador 0:0

48e minuut.
Saca rent richting de bal. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros speelt de bal door. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cruz Trinidad komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Díaz Arce is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Díaz Arce passt de bal met de wreef. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia passt de bal in één keer door. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carbajal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met een snelle inworp. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: derman 51%, la union el salvador 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
derman - la union el salvador 0:0