Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los saguaneros equipo ado
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cerritos met een snelle inworp. Abrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel begaat een overtreding. Pimentel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pimentel passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arroyo Peña passt de bal in één keer door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Arroyo Peña de bal. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los saguaneros 57%, equipo ado 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los saguaneros - equipo ado 0:0

53e minuut.
Pele Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cerritos rent richting de bal. Guerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerritos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraheta Sanabria legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Berríos is nu in balbezit. Berríos met een sublieme pass. Casillas rent richting de bal. Casillas draait met de bal, schiet en ... Rugamas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los saguaneros - equipo ado 0:1

83e minuut.
Cisneros met de inworp. Cerritos controleert de bal met de borst. Cerritos geeft een hoge lob. Godoy rent richting de bal. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los saguaneros - equipo ado 0:2

89e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Inworp. Rugamas met een snelle inworp. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los saguaneros - equipo ado 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los saguaneros 50%, equipo ado 50%.
los saguaneros - equipo ado 1:2