Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerte san francisco Celestes Heroes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Noriega onderschept slim de pass. Noriega probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
de Mello trapt de bal weg van het doel. Villalobos kopt de bal weg. Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Erazo geeft de bal voor. Inworp. Handal met de inworp. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Ramírez de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Villalobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - Celestes Heroes 1:0

44e minuut.
Noriega onderschept slim de pass. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 43%, Celestes Heroes 57%.
fuerte san francisco - Celestes Heroes 1:0

70e minuut.
León geeft een hoge lob. León heeft problemen om de bal te vangen. León speelt de bal door. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 58%, Celestes Heroes 42%.
fuerte san francisco - Celestes Heroes 1:0