Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cero cero derman
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dowson Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowson Prado schiet op doel. Díaz Arce heeft problemen om de bal te vangen. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowson Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowson Prado haalt uit met een fantastische trap. Larín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - derman 1:0

36e minuut.
Einstein speelt de bal door. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerritos is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cero cero - derman 1:1

38e minuut.
Tobar onderschept slim de pass. Tobar geeft de bal voor. Saca is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - derman 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 58%, derman 42%.
cero cero - derman 1:2

48e minuut.
Padilla geeft de bal voor. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado draait met de bal, schiet en ... Macora Castillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peña kopt de bal weg. Larín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Zepeda probeert de bal aan de voet te houden. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Cerritos passt de bal in één keer door. Tobar is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - derman 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 37%, derman 63%.
cero cero - derman 1:3