Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la union el salvador marcopolo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Cabral rent richting de bal. Cisneros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabral raakt geblesseerd tijdens het duel. Salamanca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Blanco rent richting de bal. González Blanco draait met de bal, schiet en ... Pizarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - marcopolo 0:1

19e minuut.
Cisneros passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca speelt de bal door. Guerra geeft een lange en hoge pass. González Blanco springt en kopt de bal. Pizarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Perales kopt de bal weg. Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariona kan de bal niet met de borst controleren. Mariona geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la union el salvador - marcopolo 1:1

22e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales onderschept slim de pass. Perales geeft een hoge lob. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - marcopolo 1:2

24e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado geeft een hoge lob. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Perales bokst de bal weg.

34e minuut.
Roosevelt Moreira rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado passt de bal zonder na te denken. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la union el salvador 62%, marcopolo 38%.
la union el salvador - marcopolo 1:2

52e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - marcopolo 1:3

60e minuut.
Perales rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro speelt de bal door. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Roosevelt Moreira probeert naar een medespeler te passen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carbajal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
la union el salvador - marcopolo 1:4

89e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la union el salvador 56%, marcopolo 44%.
la union el salvador - marcopolo 1:4