Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celestes Heroes equipo ado
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Inworp. Pérez met de inworp. Abrego is nu in balbezit. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - equipo ado 0:1

44e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega schiet op doel. Paal! Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestes Heroes 59%, equipo ado 41%.
Celestes Heroes - equipo ado 0:1

82e minuut.
Godoy rent richting de bal. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Aguilera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestes Heroes - equipo ado 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestes Heroes 75%, equipo ado 25%.
Celestes Heroes - equipo ado 0:2