Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cero cero la union el salvador
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Serrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galicia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cisneros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. Gaspar kopt de bal weg. Einstein heeft problemen om de bal te vangen. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cuellar trapt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galicia zijn tegenspeler op de grond. Galicia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 39%, la union el salvador 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cero cero - la union el salvador 0:0

60e minuut.
Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rosales met de inworp. Dowson Prado rent richting de bal. Dowson Prado geeft de bal voor. Pizarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cero cero - la union el salvador 1:0

76e minuut.
Carbajal met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dowson Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowson Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cero cero 53%, la union el salvador 47%.
cero cero - la union el salvador 1:0