Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los saguaneros Celestes Heroes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft de bal voor. Carranza kopt de bal weg. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arroyo Peña passt de bal met de wreef. Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Pele Zapata probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los saguaneros 46%, Celestes Heroes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los saguaneros - Celestes Heroes 0:0

57e minuut.
Arroyo Peña probeert naar een medespeler te passen. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas met een sublieme pass. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft een hoge lob. Arroyo Peña kopt de bal weg. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Arango geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Rugamas met een harde bal richting middenveld. Villalobos rent richting de bal. Villalobos speelt de bal door. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. Rugamas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los saguaneros 37%, Celestes Heroes 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los saguaneros - Celestes Heroes 0:0