Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fuerte san francisco marcopolo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guevara de bal. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met de inworp. Cabral rent richting de bal. Cabral geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Perales passt de bal in één keer door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez speelt de bal door. González Blanco is nu in balbezit. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - marcopolo 0:1

20e minuut.
Perales rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Met opzet legt Perales zijn tegenspeler op de grond. Perales is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Perales speelt de bal door. Cabral kopt de bal weg. Daar is Tomasito Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - marcopolo 0:2

31e minuut.
Cabral onderschept slim de pass. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ... Perales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 49%, marcopolo 51%.
fuerte san francisco - marcopolo 0:2

48e minuut.
Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft de bal voor. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Perales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - marcopolo 1:2

63e minuut.
Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Soto is nu in balbezit. Soto speelt de bal door. González Blanco rent richting de bal. González Blanco schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castaño de bal. González Blanco rent richting de bal. González Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fuerte san francisco - marcopolo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fuerte san francisco 37%, marcopolo 63%.
fuerte san francisco - marcopolo 1:3